facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Cocamid monoethanolamin

Skadelighedsscore: 3 (Ufarlige kemikalier)


Cocamide MEA, også kendt som Cocamide monoethanolamine, bruges i de fleste tilfælde i kosmetikindustrien. Det er et kemikalie, der bruges som en sekundær renseingrediens i alle typer kosmetiske produkter. Cocamide MEA tilsættes som et hjælpestof for at holde de enkelte ingredienser sammen i produkterne og forbedre deres samlede effekt. Det leveres almindeligvis i form af et voksagtigt fast stof, der opløses i vand og har evnen til at danne skum.

Cocamide MEA er også meget udbredt i den industrielle produktion af shampoo, sæbe, badegeler og skrubber. Det er populært på grund af dets evne til at skabe og stabilisere skum, hvilket øger effektiviteten af rengøringsprodukter. Stoffer, der indeholder Cocamide MEA, forbedrer også følelsen på huden under og efter vask, da de hjælper med at blødgøre og udglatte huden. Selvom det også har nogle overfladeaktive egenskaber, bruges det ikke alene, men snarere som et supplement til andre overfladeaktive stoffer.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Tinting hår dressing med høj beskyttelse og pleje Premium 100ml Mahogany
Tinting hår dressing med høj beskyttelse og pleje Premium 100ml Mahogany
Detaljer om produktet
Ambre Sultan Eau de Parfum til kvinder
Ambre Sultan Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Rose Noir Eau de Parfum til kvinder
Rose Noir Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Ambrée Authentique Eau de Cologne unisex
Ambrée Authentique Eau de Cologne unisex
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv