facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Karvon, 2-methyl-5-(prop-1-en-2-yl)cyklohex-2-en-1-on

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Carvon, også kendt som Carvon eller 2-methyl-5-(prop-1-en-2-yl)cyclohex-2-en-1-on, er en terpentinmonoterpenketon, der er en vigtig bestanddel af spidskommenolie og pebermynteolie. Det er en af de populære æteriske olier, der produceres fra planter på grund af de egenskaber, der er forbundet med dem. Det findes også i mange andre typer planter, herunder nogle arter af spiselig spidskommen og morgenfrue. Carvone er en farveløs, gennemsigtig væske med en karakteristisk frisk og krydret spidskommenaroma og mintsmag.

Carvon bruges i en lang række produkter på grund af dets aromatiske og medicinske egenskaber. Det er meget udbredt i kosmetikindustrien, hvor det hovedsageligt bruges i parfume og sæbefremstilling på grund af dets karakteristiske duft. Det bruges også ofte i den farmaceutiske industri på grund af dets antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Carvone er også en populær ingrediens i fødevareindustrien. Det bruges som en naturlig smagsgiver i mange fødevarer og drikkevarer såsom slik, kager, likører og meget andet. Desuden bruges det også i landbruget som et naturligt pesticid mod visse skadedyr som snegle og insekter.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Pisket kropscreme SENSES - Lovely 60 ml
Pisket kropscreme SENSES - Lovely 60 ml
Detaljer om produktet
Dulzura W Eau de Parfum
Dulzura W Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Veneno Bianco parfumeekstrakt unisex
Veneno Bianco parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv