facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: calciumsalt af pyrrolidoncarboxylsyre

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Calcium PCA, også kendt som calciumsaltet af pyrrolidoncarboxylsyre, er nyttigt til at regulere hudfunktioner, der skyldes et fald i sebum- og svedproduktionen. Denne forbindelse kan forbedre hudens tilstand ved at regulere vandtab og forbedre hudens hydrering. Det fungerer også som et antistatisk middel, der reducerer den elektriske spænding på hudens og hårets overflade. Disse egenskaber gør calciumsaltet af pyrrolidoncarboxylsyre til en ideel ingrediens i mange kosmetiske produkter.

Blandt de produkter, som Calcium PCA ofte tilsættes, er forskellige typer cremer, serummer eller tonics til hudbehandling. Dette stof er også ofte indeholdt i ansigtsmasker, lotioner eller lotioner. På det seneste er det blevet mere og mere populært i hårplejeprodukter som shampoo, balsam eller hårmasker. Calcium PCA har fremragende fugtgivende og regulerende evner, hvilket giver mange fordele for hudens og hårets sundhed og udseende.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Zenith Noire parfumeret vand til mænd
Zenith Noire parfumeret vand til mænd
Detaljer om produktet
Jungle Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Jungle Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Detaljer om produktet
Feminité du Bois Eau de Parfum til kvinder
Feminité du Bois Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv