facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Isoparaffin

Skadelighedsscore: 3 (Ufarlige kemikalier)


C13-14 Isoparaffin, nogle gange også blot kaldet Isoparaffin, er en syntetisk ingrediens, der fremstilles i petroleumindustrien. Den er primært kendt for sine blødgørende og opløsende egenskaber, hvilket betyder, at den virker blødgørende, opløsende og opløser andre ingredienser i kosmetiske og kemiske produkter. Det er lugt- og farveløst og har en høj grad af renhed. Selvom det kommer fra olieindustrien, er det ikke klassificeret som kræftfremkaldende eller mutagent.

C13-14 Isoparaffin kan ofte findes i en bred vifte af kosmetiske produkter fra forskellige mærker. Det er mest almindeligt i hudplejeprodukter som fugtighedscreme, serum og masker. Men på grund af dets egenskaber bruges det også i dekorativ kosmetik, hårplejeprodukter og kropsplejeprodukter. Uden for kosmetikindustrien bruges det også i den kemiske industri, især i rengørings- og blegemidler til husholdningen. Takket være dets specifikke egenskaber kan det effektivt opløse forskellige typer urenheder og samtidig fungere som et blødgøringsmiddel.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Sabah Al Ward Sugar W Eau de Parfum
Sabah Al Ward Sugar W Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Pulver hårfarve 100g Kobber
Pulver hårfarve 100g Kobber
Detaljer om produktet
Flydende håndsæbe uden parfume 300ml BIO, VEG
Flydende håndsæbe uden parfume 300ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Parfumeprøvesæt 5 stk.
Parfumeprøvesæt 5 stk.
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv