facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Pareth-25-3

Skadelighedsscore: 4 (Lidt skadelig kemi)


C12-C15 Pareth-3, også kendt som Pareth-25-3, er en hyppigt anvendt kemisk komponent i den kosmetiske industri. Det er en syntetisk ingrediens, der er fremstillet af en alkoholserie af paraffiner. Denne ingrediens fungerer som en emulgator, der hjælper med at blande forskellige stoffer, der normalt ikke let kan blandes. Det bruges derfor også som rengøringsmiddel i fremstillingen af kosmetiske produkter.

C12-C15 Pareth-3 bidrager med sin funktion til at skabe en let og glat fornemmelse på huden eller i håret i mange kosmetiske produkter. Det kan findes i mange produktkategorier. Nogle af de mest almindelige er shampoo, balsam, showergel, bodylotion og cremer, makeup samt rensevand og micellært vand. Dens egenskaber gør den til en værdig hjælper til at fjerne snavs, olie og makeup uden at udtørre huden.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Brintoverilte 3% - 1000 ml
Brintoverilte 3% - 1000 ml
Detaljer om produktet
Baby skånsom vaskeemulsion 250ml BIO, VEG
Baby skånsom vaskeemulsion 250ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Ignite Oud U Eau de Parfum
Ignite Oud U Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Brulee U Eau de Parfum
Brulee U Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Ansigtsserum - Azelainsyre 10ml
Ansigtsserum - Azelainsyre 10ml
Detaljer om produktet
Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh parfumeekstrakt unisex
Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv