facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Boswellinsyre, beta-boswellinsyre, keto-beta-boswellinsyre, acetyl-keto-beta-boswellinsyre

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Boswellinsyre, også kendt som beta-bosewellinsyre, keto-beta-boswellinsyre eller acetyl-keto-beta-boswellinsyre, er en klasse af terpenforbindelser, der findes i harpiksen fra Boswellia serrata-træet og andre arter af Boswellia-slægten. Boswelliasyre er meget værdsat for sine antiinflammatoriske og smertestillende egenskaber, som især bruges i traditionel ayurvedisk medicin, men også i moderne medicin og farmaci.

I fødevare- og kosttilskudsindustrien bruges boswellinsyre for sine sundhedsfremmende egenskaber. Den kan findes i kosttilskud, der er designet til at understøtte led- og muskuloskeletal sundhed, hvor den fungerer som et naturligt ikke-steroidt antiinflammatorisk middel. Boswellinsyre bruges også i kosmetik, hvor det har regenerative og antiinflammatoriske virkninger. Virkningerne er særligt fremtrædende i produkter til problematisk eller moden hud med akne eller rynker. Det er også en vigtig ingrediens i aromaterapi, hvor dets beroligende virkning og specifikke duft bruges. Moderne forskning tyder også på, at boswellinsyre og dets derivater kan have potentiale i behandlingen af kræft, åreforkalkning eller Alzheimers sygdom.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Indigo Eau de Toilette til mænd
Indigo Eau de Toilette til mænd
Detaljer om produktet
Karus Secret Musk Eau de Parfum unisex
Karus Secret Musk Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Tandpasta med grøn te og mynte 75ml BIO, VEG
Tandpasta med grøn te og mynte 75ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv