facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Avocado (Persea gratissima)

Andre navne: Avocadoolie

Score for skade: 1 (Naturlige stoffer)


Avocado (Persea gratissima), også kendt som avocadoolie, er en frugt, der stammer fra Sydamerika, og som har mange anvendelsesmuligheder inden for gastronomi, kosmetik og medicin. Avocadoer er meget populære på grund af deres høje indhold af sunde fedtstoffer, fibre, vitaminer og mineraler. På grund af sin særlige sammensætning betragtes avocado ofte som en "superfood".

Avocadoolie er meget populær i kosmetik og indgår i mange naturlige hud- og hårplejeprodukter af høj kvalitet. Takket være dens ernæringsmæssige egenskaber hjælper den med at fugte og nære huden, fremmer heling og vævsregenerering og har anti-inflammatoriske egenskaber. Avocadoolie bruges også ofte i gastronomien. Den er rig på enkeltumættede fedtstoffer, og dens milde smag med subtile nøddeagtige noter er ideel til salater og kolde retter. Den bruges også ofte i det rå køkken som base for forskellige dressinger og saucer. Avocadoolie er derfor en vigtig del af en sund og afbalanceret kost.

Avocado (Persea gratissima) kan findes i følgende produkter

Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Card image
Styrkende hårserum (30 ml) - velegnet til hårtab
Detaljer om produktet
Kategori
Top