Aniba parviflora
Skadelighedsscore: 1 (Naturlige stoffer)
Aniba Parviflora, også kendt under navnene transanethole, 1-(p-Methoxyphenyl)propene, isoestragole, p-propenylanisole eller anethole, er meget værdsat for sine aromatiske og medicinske egenskaber. Det er et stedsegrønt træ, der stammer fra Amazonas' regnskov i Brasilien. Det bliver op til 20 meter højt og er kendetegnet ved sine små hvide blomster. Men det, der er mest værdifuldt, er træet og den æteriske olie, der udvindes af det. Denne olie er kendetegnet ved en sød og krydret duft, der minder om anis eller fennikel.
Aniba Parviflora æterisk olie, også kendt som rosentræolie, bruges i en række produkter. Dens hovedbestanddel er linalool, som har antiseptiske, antimikrobielle, antivirale og antibakterielle egenskaber. Olien bruges derfor ofte i kosmetikindustrien, især i hudplejeprodukter. Den bruges også i parfumerier på grund af sin unikke duft. Aniba Parviflora bruges også i nogle fødevarer, især som en naturlig aroma i slik, tyggegummi eller nogle drikkevarer. Transanethol, hovedbestanddelen i Aniba Parviflora-olie, har en mere udtalt smag og færre kalorier sammenlignet med andre naturlige sødestoffer og bliver derfor mere og mere populært.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Ralph's Club Eau de Toilette til mænd
Detaljer om produktet
Soiree U Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Vaskepulver til hvidt linned og stofbleer - INNOVATION (papirpose 850 g)
Detaljer om produktet
Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver genopfyldelig Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet