facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Kokosnøddealkaner

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Coconut Alkanes, eller kokosnøddealkaner, er en type naturlig formel, der stammer fra kokosnøddeolie. Denne ingrediens bruges i den kosmetiske industri på grund af dens blødgørende egenskaber, hvilket betyder, at den kan blødgøre og blødgøre huden eller håret. Kokosalkaner udvindes ved hjælp af økologiske og bæredygtige metoder fra kokosnødder, hvilket gør dem til et velegnet alternativ til syntetiske alkaner. Det er derfor et stof, der har en fast plads i naturkosmetiske produkter.

Kokosalkaner findes i en række kosmetiske produkter og produkter til personlig pleje som makeup, solcreme, læbepomader, hudcremer, shampoo, hårbalsam, bodylotion, showergel og andre hud- og hårplejeprodukter. Kokosnøddealkaner bruges også ofte til fremstilling af dekorativ kosmetik som forskellige typer makeup, pudder eller mascara. Det skyldes igen deres blødgørende egenskaber, som kan forbedre påføringen og konsistensen af disse produkter. Kokosalkaner er også velegnede til brug i produkter til følsom eller sart hud, da de har en lav risiko for irritation.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Super Restorative Night Meget Tør Hud
Super Restorative Night Meget Tør Hud
Detaljer om produktet
Rave Nuit Parfaite M Eau de Parfum
Rave Nuit Parfaite M Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Safari Breeze parfumeekstrakt unisex
Safari Breeze parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Armaf The Pride Of Armaf Admiral Eau de Parfum unisex
Armaf The Pride Of Armaf Admiral Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv