facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Kimmy Candles Aroma diffuser Plums

Mærke: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Kimmy Candles Aroma diffuser Plums

Den delikate duft af blommer og rabarber vil minde dig om en uimodståelig rabarbertærte ligesom mormors. Det er ikke underligt, at reaktionen på denne duft har givet dig 5*.


Duftfordeleren holder i 2-3 måneder.


Duftintensitet: medium til stærk

7 pinde pr. pakke

Holder 2-3 måneder

Vend pindene en gang hver 2. uge

Kapacitet: 100 mlHvordan bruger man en diffusor?


Aromadiffusorer er en af de nemmeste måder at dufte dit hjem på.


Du skal blot sætte stavene ind i diffusorflasken, og duften vil spontant begynde at frigive sig i rummet. Det er en velegnet erstatning for duft- eller stearinlys, hvor man skal holde konstant øje.


Det er derfor også velegnet til f.eks. følgende anvendelsesområder.

Hvad er pindene til?


Du styrer selv intensiteten af duften i forhold til antallet af pinde, du indsætter. Jo mere du tilsætter, jo mere vil dit hjem lugte.


I mindre rum, badeværelser eller gange er det nok med 1-3 pinde. Til stuer og køkkener, 4-7 pinde, afhængigt af din smag og rummets størrelse.
Hvor skal den placeres?


Placér diffusoren et sted med luftgennemstrømning. Duften har så en bedre chance for at sprede sig til alle hjørner af rummet.


kontor


stue - på et skrivebord, hylde


værelse - hjørnebord


badeværelse - på et skabgang - et sted, hvor der er trækTIP: Placer den på en hylde eller et andet møbel ved siden af døren - du vil kunne dufte den dejlige duft, når du træder ind i rummet, og duften vil forsvinde igen i det fjerne.

Hvordan passer man på diffusoren?


Du behøver næsten ingenting. Det eneste, jeg anbefaler, er at vende pindene en gang om ugen. Stængerne vil suge ind fra den anden side, og duften vil blive frigivet mere jævnt.


Hvis din diffuser løber tør, og du fylder den op igen, anbefaler vi, at du skyller den med sæbevand og køber helt nye stænger. Den nye refill vil ikke blande sig med den gamle, og de udskiftede pinde vil tjene dig til ny brug.

Produktkode
  • DF2


Kategori
Top