facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kimmy Candles Aroma diffuser Honning

Mærke: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Kimmy Candles Aroma diffuser Honning

Når du dufter til den, tager duften dig tilbage i tiden til den gyldne æra, hvor du har en smuk gentleman i smoking foran dig - en mand som i mafiafilmen Godfather eller Robert de Niro i en retro-fortolkning. Bare det billede, og du ved, at duften vil være mere maskulin, men den vil få kvinder, der begærer disse mænd, til at bukke under i knæene.


Det første indtryk vil du tro, at det er noget meget tobakagtigt, men det modsatte er sandt. Duften er noget mere sød, men kun subtilt (ikke overdrevent sød). Derefter falder duften sammen, og der er et lidt træagtigt og orientalsk element fra ambergris.

Duften er lidt som en fin herreparfume. Den er helt sikkert velegnet til både mænd og kvinder.


Duftintensitet: mild til medium

7 pinde pr. pakke

Holder 2-3 måneder

Vend pindene en gang hver 2. uge

Ingredienser: vegetabilsk glycerin, duftolie

Kapacitet: 100 mlHvordan bruger man en diffusor?

Aromadiffusor er en af de nemmeste måder at dufte dit hjem på.

Du skal blot sætte stavene ind i diffusorflasken, og duften begynder spontant at blive frigivet i rummet. Det er en passende erstatning for duftlys eller aromaterapi-teelys, som skal overvåges konstant.

Det er derfor også velegnet til brug i f.eks. kontorbygninger, hvor brandreglerne ikke tillader brug af åben ild i lukkede rum.


Hvad bruges stavene til?

Du styrer selv intensiteten af duften i forhold til antallet af stave, der er indsat. Jo mere du tilføjer, jo mere vil dit hjem lugte.

I mindre rum, badeværelser eller gange er 1-3 pinde nok. Til stuer og køkkener, 4-7 pinde, afhængigt af din smag og rummets størrelse.


Hvor skal du placere den?

Placér diffusoren et sted med luftstrøm. Duften har så en bedre chance for at sprede sig til alle hjørner af rummet.

kontor

stue - på et bord, hylde

værelse - hjørnebord

badeværelse - på et skab

gang - et sted, hvor der er træk

TIP: Placer den på en hylde eller et andet møbel ved siden af en dør - du vil dufte den dejlige duft, når du træder ind i rummet, og duften vil forsvinde igen i det fjerne.


Hvordan passer man på diffusoren?

Du behøver næsten ingenting. Det eneste, jeg anbefaler, er at vende pindene en gang om ugen. Stængerne vil suge ind fra den anden side, og duften vil blive frigivet mere jævnt.

Hvis din diffuser løber tør, og du fylder den op igen, anbefaler vi, at du skyller den med sæbevand og får helt nye stænger. Den nye refill vil ikke blande sig med den gamle, og de udskiftede pinde vil være gode til en ny brug.
Produktkode
  • AD5


Kategori
Top