facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Jelen Vaske gel til sport og sved 2,7 l

Mærke: Jelen

11,60 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Jelen Vaske gel til sport og sved 2,7 l

Hvad enten sveden er fra haven eller legepladsen, ved hjorten, at den bedste sved er den vaskede sved. Til sved går hjorten fra skoven for at holde vasketøjet rent, så du kan få det pænt og klar igen. Vaskerigelen indeholder et lugtabsorberende middel, der pålideligt fjerner alle lugte fra vasketøjet. Så selv hvis du bare glemmer at tage dit svedige tøj ud af tasken i en uge, kan Deer to Sport and Sweat klare det.


Kundetips:

Når du vasker funktionstøj, anbefaler vi, at du først og fremmest følger producentens anvisninger. Hvis de anbefaler at vaske tøj i flydende vaskemiddel, kan du bruge Jelena til sport og sved, men det er en god idé at vaske tøj ved lavere temperaturer og ikke at udsætte det for temperaturchok, ikke at lade det være beskidt i lang tid, ikke at vride det, ikke at vaske det med store mængder tøj og under alle omstændigheder ikke at bruge blødgøringsmiddel. Det er også tilrådeligt at skylle tøjet efter vask for at slippe af med vaskemidlet. Hvis producenten anbefaler en særlig vaskegel, er det bedre at følge dette råd.

De fleste funktionelle beklædningsgenstande er dog mere "udsat" for mekaniske skader under vask end uhensigtsmæssig vaskegel.


Ingredienser: 5 % eller mere, men mindre end 15 %: sæbe; mindre end 5&Wnbsp;%: anioniske overfladeaktive stoffer, amfotere overfladeaktive stoffer, nonioniske overfladeaktive stoffer; enzymer; duft; benzylalkohol, bronopol, jodpropynylbutylcarbamat.

Forsigtig. IKKE SKADE ØJENENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de sidder i, og hvis de let kan fjernes. Fortsæt med at skylle. Hvis øjenirritationen fortsætter, skal du søge lægehjælp."Hvad enten sveden kommer fra haven eller legepladsen, ved Hjort, at den bedste sved er den vaskede sved. Til sveden går Deer fra skoven til vaskeriet, så du kan få det rent og klar til at gå igen. Vaskerigelen indeholder den unikke lugtabsorberende zinkricinoleat, som anvendes i naturlige deodoranter og fjerner pålideligt alle lugte fra vasketøj. Så selv hvis du bare glemmer at tage dit svedige tøj ud af tasken i en uge, kan Sport and Sweat Deer klare det.Produktkode
  • JE100257989


Kategori
Top