facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Jelen Conditioner - Conditioner med hampolie 1,35l

Mærke: Jelen

5,30 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Jelen Conditioner - Conditioner med hampolie 1,35l

Hovedingrediensen i hjortebalsam er et kationisk tensid af vegetabilsk oprindelse, som sammen med hampeolie giver vasketøjet blødhed og blødhed. Takket være sin vegetabilske oprindelse er tensidet også økologisk og godt nedbrydeligt i naturen. Den er også antistatisk, hvilket du især vil sætte pris på i tekstiler af syntetiske fibre, som bør behandles antistatisk efter hver vask.


Kundetips:


Vaskeklude af syntetiske fibre bør behandles antistatisk efter hver vask, hvilket opnås ved at tilsætte Conditioner, som er antistatisk, så vasketøjet ikke oplades med statisk elektricitet.&WWWnbsp;Balsam bør ligesom andre blødgøringsmidler ikke anvendes, hvis du lægger dit vasketøj i tørretumbleren efter vask.

Sammensætning: 5% eller mere, men mindre end 15%: kationiske overfladeaktive stoffer; mindre end 5%: nonioniske overfladeaktive stoffer; parfume; benzylalkohol, bronopol, jodpropynylbutylcarbamatGiver blødhed og blødhed til vasketøjet, plus det er med tensider af vegetabilsk sammensætning, som er godt nedbrydelige i naturen.Produktkode
  • JE100257991


Kategori
Top