facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Zocalo Jogger

Mærke: Inkkas

72,90 €
36,91 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Zocalo Jogger

Folkemønstre er in, ingen tvivl om det. Men se nærmere på disse sneakers fra Inkkas! Der er flere farvestrålende eksotiske dyr blandet ind i de blomstrede mønstre. Du vil ikke kede dig med Zocalo Jogger-sneakers. De originale og farverige sko fanger øjet ved første øjekast, uanset om du har dem på til en gåtur i byen eller en tur i skoven.Lavt top, superblød meshforing

Dæmpet EVA-mellemsål og ydersål i gummi

Premium udtagelig indersål

Klassisk retro jogger-silhuet

Håndlavet i Latin AmeProduktkode
  • SS210411
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top