facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Tekkies Flexaire

Mærke: Inkkas

68,90 €
34,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Tekkies Flexaire

Inspireret af verdens hovedstæder, geometriske mønstre, en tilbagevenden til naturen og utrolig komfort - disse lette, tidløse sneakers er inspireret af den traditionelle proces med at dekorere tekstiler i Vestafrika. Denne unikke stil er enestående, og det ville være svært at spore dens oprindelse, selv for ejeren af en lille vestafrikansk tekstilbutikMateriale:
Overdel - tekstil og polyester
Foring - tekstil
Sål - EVA - ultra letvægtsmateriale, der er det bedste i både holdning og stødabsorbering,
andre funktioner - materialet lækker ikke maling, udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen. Støvlerne er også velegnede til sport.

Som noget ekstra:Hvis du beslutter dig for at købe disse originale støvler, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genplante skov på vores planet i over 27 år og støttet udvikling og vækst i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • JS278330
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top