facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Sassy High-top

Mærke: Inkkas

60,20 €
18,10 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Sassy High-top

Hvid, blå rød - denne klassiske trikolore ser måske godt ud på det nationale emblem, men på sko? Det er et kedeligt stykke, som er gået af mode for længe siden. Men kombinationen af blå, pink og gul? Det er noget revolutionerende og æstetisk perfekt! Sassy High-top-modellen vil overbevise dig om dette ved første øjekast. Denne farvekombination vil gøre dig og dine omgivelser misundelige og få dem til at fortryde, at de ikke købte denne model tidligere.Materiale:

Overdel - tekstil, nylon og polyester
For - tekstil
Foring - tekstil
Sål - gummi
Andre funktioner - Udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen.

Noget ekstra: Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genplante skov på vores planet i over 27 år, og som støtter udvikling og vækst i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • KL302347
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top