facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Rooster Slip On

Mærke: Inkkas

68,90 €
27,90 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Rooster Slip On

Mærket Inkkas lader sig inspirere af traditionelle designs rundt om i verden, når de håndlavet deres stoffer. Og det var således, at disse farverige blomster og levende haner fra Mexico fandt vej til Ferwer. Letvægtssko med gummisåler, der er fremstillet under rimelige forhold, vil gøre dig glad hver dag. Desuden planter Inkkas et træ for hvert solgt par.


Superblødt inderfor

Stikninger i hælen

Premium udtagelig indersål med støtte til fodbuen

100% gummi-ydersål

Forstærket elastisk sømning

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • SL077710
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top