facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Rooster Camping Boot

Mærke: Inkkas

100,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 9 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Rooster Camping Boot

En af de mest unikke sko, der nogensinde er lavet i Inkkas, bevogtes af en majestætisk, mystisk skjult hane. Han henter inspiration fra Sri Lanka, hvor han er det nationale dyr. Eventyrene i Ceylons fuglejungle er nu kun et skridt væk. Oplev en spændende fremmed modkultur.Materiale:
Overdel - læder og tekstil
foring - læder
sål - gummi
andre funktioner - materialet lækker ikke maling, udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen.

Noget ekstra: Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genbefolke vores planet i over 27 år og støttet udviklingen og væksten i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • CB179802
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top