facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Ray Slip On

Mærke: Inkkas

68,90 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Ray Slip On

Forestil dig en blomstrende mark med gule solsikker, majestætiske bjergtoppe, der reflekterer gløden fra den tidlige aftensol og en lyserød himmel. I alt dette svæver du i en varmluftballon, der transporterer dig fra denne smukke drøm til virkeligheden. Selv den virkelige verden kan være fuld af drømme som denne. I Inkkas Ray slip-on skoene kan din hverdag være fuld af blomstrende solsikker og rødlige himle.Premium udtagelig superblød indersål

100% gummi-ydersål

Forstærket elastisk syning

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • AW210307
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top