facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Quetzal Slip On

Mærke: Inkkas

60,90 €
30,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Quetzal Slip On

Inkkas Slip On er et bevis på, at du ikke behøver at gå på kompromis med design og kvalitet. Især Quetzal-modellen er ikke bare et fryd for øjet med et virvar af farver og former. Faktisk har den en superblød indvendig foring, forstærket hælsøm og en førsteklasses udtagelig indersål med støtte til fodbuen. Det er også værd at nævne den vigtige og traditionelle detalje i Inkkas filosofi, nemlig den globus, der er afbildet på skoens sål.Produktkode
  • SS200304
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top