facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Prickly Jogger

Mærke: Inkkas

68,20 €
20,50 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Prickly Jogger

Løb rundt på kaktusprærierne i nye kvalitets sneakers, der vil inspirere dig til at tage på ferie i Amerika. Prickly Jogger-modellen er perfekt til hverdagssport, da den omslutter din fod tæt og får dig til at føle dig let. Ud over det kreative kaktusprint vil du elske den anatomiske form, der sikrer, at dine fødder aldrig vil gøre ondt. Ruskindsmaterialet giver skoene en stil og flair, der vil fange øjet ved første øjekast.Materiale:

Overdel - tekstil og ruskind
Foring - tekstil
Sål - gummi og EVA
Andre funktioner - Udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen.

Noget ekstra: Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genplante skov på vores planet i over 27 år, og som støtter udvikling og vækst i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • NP276603
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top