facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Pineapple Flexair

Mærke: Inkkas

72,20 €
21,70 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Pineapple Flexair

Har du lyst til at spise god frugt, og er ananas en af dine favoritter? Hvorfor ikke også give dig hen med det på dine nye sko? Køb modellen Pineapple Flexair, som vil omfavne din fod tæt og samtidig fortælle dine omgivelser, at du er en perfekt cool person. Kombinationen af sort og små gyldne ananaser ser subtilt, men kreativt og muntert ud på samme tid.Materiale:

Overdel - tekstil
Foring - syntetisk
Sål - EVA
Andre funktioner - Udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen.

Noget ekstra: Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genbefolke vores planet i over 27 år og støttet udviklingen og væksten i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • NP296801
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top