facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Nile Slip On

Mærke: Inkkas

60,90 €
36,91 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Nile Slip On

Navngiv Inkkas Nile Slip On, og føl et kraftigt sus af lykke. Det skyldes, at det hellige piletræ, der er afbildet på skoens tå, symboliserer fornyelse af liv og lykke. Sammen med de hieroglyfiske detaljer er det en hyldest til den gamle egyptiske skrift og kunst. Det vil være en sand fornøjelse at have disse sko på, ikke kun takket være det legende motiv, men især takket være det bløde inderfor og de forstærkede syninger i hælområdet.Produktkode
  • SS200305
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top