facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Navajo

Mærke: Inkkas

60,90 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Navajo

Disse støvler blev inspireret af en folkefestival, der fandt sted i det fri. Nattehimlen blev fantasifuldt repræsenteret af farverige folkemønstre. En lige så vigtig detalje er den allerede typiske Inkkas-sål med et billede af kloden. Betydningen er enkel, den står for at forbinde verden, hvad enten det er ved at lade sig inspirere eller købe materialer fra udviklingslande i verden. Oplev en fantastisk sommer i en Navajo slip-on.Produktkode
  • SS189914
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top