facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Mola Runner

Mærke: Inkkas

72,90 €
43,90 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 6 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Mola Runner

Sporty stil, originale prints, kvalitet og bæredygtige materialer og ultimativ komfort, det er præcis, hvad Mola Runner sneakers fra Inkkas bringer til Ferwer. De har en gummisål, der kan tåle at gå på hårde byoverflader og pålideligt støtter dig selv i naturligt terræn, en udtagelig indersål og en original snøring, der ser godt ud og hjælper med at tilpasse skoens form til din fod. Mola Runner er det rigtige valg ikke kun til løb og gymnastik, men også til hverdagsbrug.Lette vægt

EVA-dæmpende ydersål med øget tykkelse

Ekstrem komfort

Kan snøres eller rulles på

Bundløs ydersål

Vegansk

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • AW190609
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top