facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Manu Jogger

Mærke: Inkkas

60,90 €
48,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 12 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Manu Jogger

Freder du dig til en morgenløbetur, en morgenpendling til arbejde eller skole og en eftermiddagstur i parken? Manu Jogger skoene fra Inkkas vil være dine pålidelige vejledere til alle dine aktiviteter. De er håndlavede i henhold til Fair Trade-principperne, har en gummisål af høj kvalitet og bomuldssnørebånd, der ikke går i stykker. Desuden får Inkkas plantet et træ for hvert solgt par.Lavt top, superblød meshforing

Dæmpet EVA-mellemsål og gummi-ydersål

Premium udtagelig indersål

Klassisk retro jogger-silhuet

Snørebånd af bomuld af høj kvalitet

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • AW210408
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top