facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Mali Slip On

Mærke: Inkkas

60,20 €
24,10 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Mali Slip On

Inspirationen til disse stofstykker var et traditionelt stof fra Mali, der oprindeligt blev farvet med naturlige ressourcer, ler eller mudder. Mønstrene består af geometriske trekanter på en brun og sort baggrund sammen med gengivne detaljer. De vil blive værdsat af alle dem, der i dagens hektiske tid ikke har tid til at spilde tid på at binde deres sko.Produktkode
  • AW190311
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top