facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas La Dama Bootie

Mærke: Inkkas

88,90 €
53,91 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas La Dama Bootie

Æstetikelskere vil klappe. Disse sko er et sandt kunstværk. I pastelfarver, med blomster i håret og et alvorligt ansigt, viser de en dame. Og ikke bare en hvilken som helst dame. En, der vil charmere enhver mand og få enhver kvinde til at føle sig speciel. En lav hæl mindsker ikke din komfort, men fremhæver din elegance. Lynlåsen gør den nem at tage på og selvfølgelig er den håndlavet og fremstillet af bæredygtige materialer.Læder overdel

Violet tekstilforing for komfort

Gummisål

1,8" hæl

Lynlås lukning for nem påklædning

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • SS210806
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top