facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Flora

Mærke: Inkkas

84,91 €
42,89 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Flora

Blomster skønheder til at lyse din dag op. Med eksotiske joggere er det en leg at bære den afrikanske jungles flora. Kombinationen af sort og gul samt de lyse farver vil også lyse op i dit hverdagsoutfit. Den bløde inderforing sikrer maksimal komfort til hele dagen. Den anatomiske form på indersålen, som også er udtagelig, understøtter en sund gang.Produktkode
  • D225100
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top