facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Cyprus Trekk

Mærke: Inkkas

120,90 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Cyprus Trekk

Så lidt anderledes end i sportsbutikkerne. Cyprus Trekk er inspireret af Cyperns natur og opfylder alt, hvad du ønsker i en sko til vandreture på sletterne og i bjergene - de forstærker anklen, har snørebånd af metal, gummiforing for at forhindre vandlækage og en kvalitetssål, der holder dig oppe selv i udfordrende terræn. Og så er de håndlavede, af bæredygtige materialer og under rimelige forhold.Ny slidstærk og robust ydersål

Udtagelig indersål med cushion-fit-teknologi

Polstret ankel for ekstra støtte og komfort

*TREKK Støvler er fremstillet af vandtætte materialer, der modstår vandindtrængning og gør det muligt for dine fødder at holde sig varme og tørre i kolde/våde forhold.

Håndlavet i LatinamerikaProduktkode
  • AW211015
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top