facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Congo Mustard

Mærke: Inkkas

68,90 €
27,90 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Congo Mustard

Model opkaldt efter et land i Centralafrika. Hver sko er dekoreret med håndmalede masker, som anses for at være det mest karakteristiske udtryk for afrikansk kunst. I Afrika er masker for eksempel forbundet med regn, som er et mirakel, der er værd at fejre for lokalbefolkningen.Materiale:

Overdel - polyester og ruskind
Foring - syntetisk og tekstil
Sål - gummi og EVA
Andre funktioner - Udtagelig indersål er støbt med støtte til fodbuen.

Noget ekstra: Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genplante skov på vores planet i over 27 år, og som støtter udvikling og vækst i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • D225000
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top