facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Bald Eagle Kids

Mærke: Inkkas

52,20 €
15,71 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Bald Eagle Kids

Hvordan ville det være at flyve og se verden fra ørnenes perspektiv? Du kan nu bære disse betagende himlens konger med dine små børn. Børnesneakers er ligesom alle Inkkas sko etisk fremstillet og af høj kvalitet. Den stilfulde og komfortable lynlåslukning i siden gør dem nemme at have på hver dag.Produktkode
  • SS19K024
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top