facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Henné Color Tinting hår dressing med høj beskyttelse og pleje Premium 100ml Kobber

Mærke: Henné Color

12,80 €
11,50 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Henné Color Tinting hår dressing med høj beskyttelse og pleje Premium 100ml Kobber

Henne Color Premium Végétal skygge Branded Copper1AB5ER4Wnbsp;er designet til lysere hår - lyseblond, mørkeblond, lysebrun, mellembrun. Se Premium Végétal farveprøve.

Dette er en ny generation af cremeprodukter fremstillet af farvestoffer og aktive botaniske ingredienser med høj beskyttelse og pleje af håret.

Den vegetabilske farvesammensætning er helt unik. De aktive planteingredienser har en positiv effekt på håret:&WWnbsp;mangosmør&Wnbsp;er rig på essentielle fedtsyrer, der nærer håret, ufermenterede blade af&Wnbsp;grøn te&Wnbsp;er en kraftfuld antioxidant og beskytter håret mod sollys og miljøgifte,&Wnbsp;Føniks eddike med sin sure pH-værdi udglatter den håret,1AB5ER4Wnbsp;henna1AB5ER4Wnbsp; dækker håret og beskytter det mod ydre modgang, styrker det, giver det elasticitet, glans og volumen.

Af naturlige ingredienser indeholder dressingen&Wnbsp;mangofrøolie, ylang ylang-blomstolie, henna, kamilleblomst, figeneddike, grøn te, rødbede og gurkemeje.

Indeholder ingen oxalat, ammoniak, PPD, resorcinol, parabener eller tungmetaller.

Pakning indeholder en 100 ml tube med produkt med applikator, plastikhætte og et par engangshandsker, brugsanvisning. Applikatoren kan forsegles, så produktet kan opbevares uden adgang til luft indtil næste brug. Holdbarheden er 12 måneder fra første åbning.

Brugsanvisning:&Wnbsp;vask dit hår med en shampoo af god kvalitet - helst Premium Végétal - , tør håret med håndklæde, gnid området omkring hårgrænsen med en fedtet creme for at undgå uønsket misfarvning af huden. Læg et håndklæde over skuldrene og tag handsker på. Påfør en passende mængde af produktet i håret, og brug en børste eller en tyk kam til at fordele det i hele hårets længde. Tag derefter en plastikhætte på, og pak hovedet ind i et håndklæde for at holde det varmt. Lad det virke i 30 - 60&Wnbsp;minutter afhængigt af den ønskede intensitet af farven. Jo længere eksponeringstiden er, jo mere intens bliver den resulterende farvetone. Skyl håret under rindende vand, slut af med en kold stråle, tør og plej som sædvanligt.Andre praktiske oplysninger:

Henne Color Prémium Végétal tonede topcoats er velegnet til alle hårtyper. De er kun til udvortes brug på håret, ikke til farvning af øjenbryn eller øjenvipper.

Hvis huden er følsom over for nogen af ingredienserne, kan det forårsage en allergisk reaktion. Hvis du er tilbøjelig til at reagere allergisk, skal du lave en tolerancetest 48 timer før farvning (påfør en lille mængde af produktet på underarmen, lad det sidde på i et par timer, og brug ikke produktet, hvis der opstår en negativ hudreaktion).

Du kan også bruge dette produkt på kemisk farvet hår, efter permanentning eller glatning. I disse tilfælde anbefaler vi dog en pause på ca. 6-8 uger før farvning med Henne Color Prémium Végétal.

Du kan først teste den valgte nuance af forbindingen på et hårstrå for at bestemme den resulterende hårfarve. Dette gælder især, hvis dette er den første farvning efter en kemisk hårbehandling (farvning, glatning eller permanent).Produktkode
  • 140128707


Kategori
Top