facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Green Banana Paper Seaside

Mærke: Green Banana Paper

44,90 €
26,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Green Banana Paper Seaside

Grønne bananpapirpunge er fremstillet på en grusomhedsfri og så naturvenlig måde som muligt. De er vandtætte og helt unikke. Bananfibrene i sig selv er vandafvisende, og i fremstillingsprocessen er der en tynd voksbelægning, der øger pungens holdbarhed. Det beskytter også tegnebogen under daglig brug. Det originale design er inspireret af selve livet på de mikronesiske øer. Illustrationerne på overfladen er håndmalet med vandbaseret blæk.I modsætning til de fleste andre træer bærer banantræer kun frugt én gang, hvorefter de skal beskæres. Der vokser over 200.000 banantræer på Kosrae Island, Stillehavets skjulte juvel. Banantræer er en hurtigt fornybar ressource, der udnytter deres affald bedst muligt til fortsat at bære frugt.

Banananafibre, et naturligt smukt og stærkt plantemateriale, har utallige anvendelsesmuligheder. En amerikansk iværksætter har besluttet at udnytte dette og har sammen med den lokale befolkning skabt produkter, der vil betage enhver kunstner. Green Banana-papir skaber damepunge, herrepunge, rejsetasker, rejsetasker, visitkort og søger altid at udvide deres tilbud på grund af deres store succes.

Green Banana-papir bruger ingen materialer af animalsk oprindelse i deres produktion og har modtaget priser fra Vegan Action og PETA-Approved Vegan for deres unikke koncept.Produktkode
  • GBP1SEA


Kategori
Top