facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Green Banana Paper Mt. Finkol Slim

Mærke: Green Banana Paper

24,10 €
14,40 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Green Banana Paper Mt. Finkol Slim

I modsætning til de fleste andre træer bærer banantræer kun frugt én gang, hvorefter de skal beskæres. Der vokser over 200.000 banantræer på Kosrae Island, Stillehavets skjulte juvel. Banantræer er en hurtigt fornyelig ressource, der udnytter deres affald bedst muligt for at fortsætte med at bære frugt.


Banananafibre, et naturligt smukt og stærkt plantemateriale, har utallige anvendelsesmuligheder. En amerikansk iværksætter besluttede sig for at udnytte dette og skabte sammen med lokalbefolkningen produkter, som vil betage enhver kunstner. Green Banana-papir skaber damepunge, herrepunge, rejsetasker, rejsetasker, visitkort og søger altid at udvide deres tilbud på grund af deres store succes.

Green Banana-papir bruger ingen materialer af animalsk oprindelse i deres produktion og har modtaget priser fra Vegan Action og PETA-Approved Vegan for deres unikke koncept.De grønne bananpapirpunge er fremstillet på en grusomhedsfri og så naturvenlig måde som muligt. De er vandtætte og helt unikke. Bananfibrene i sig selv er vandafvisende, og i fremstillingsprocessen er der en tynd voksbelægning, der øger pungens holdbarhed. Det beskytter også tegnebogen under daglig brug. Det originale design er inspireret af selve livet på de mikronesiske øer. Illustrationerne på overfladen er håndmalet med vandbaseret blæk.Produktkode
  • GBP-13014


Kategori
Top