facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Einhorn STANDARD kondomer - "Peaches" (7 stk.)

Mærke: Einhorn

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Einhorn STANDARD kondomer - "Peaches" (7 stk.)

Kondomer? Det kan de gøre hos Einhorn. De fremstiller dem i standardstørrelse, i naturlatex og med en lille udvidelse omkring glans for en mere behagelig oplevelse. De har valgt bæredygtigt gummi fra små landbrugere i Thailand. Selvfølgelig bruger de naturlige smøremidler for maksimal komfort, uden parfume eller irriterende stoffer, for det vil du ikke have i dine private dele. De pakkede 7 stykker i en papirspose, der ligner en pose chips. De PETA-stemplede kondomer er veganervenlige, og det vittige emballagedesign gør dig ikke nervøs. Som en prins på en hvid enhjørning red det tyske bæredygtige intimtøjsmærke Einhorn op til os som en prins på en hvid enhjørning. De veganske kondomer og menstruationshjælpemidler er fremstillet af bæredygtigt dyrkede ingredienser, der er skånsomme for kroppen og planeten. De bryder tabuet omkring intimt tøj med unikke små finurligheder og vittigheder på deres emballage. De lægger vægt på fair vilkår i fremstillingsprocessen og er veganervenlige. De investerer halvdelen af deres overskud i miljøvenlige projekter for at neutralisere deres CO2-fodaftryk, og deres vision er en virksomhed, hvor miljøvenlige produkter bliver standard. Hvem ville ikke elske dem!Materiale: 100 % naturlatex fra Regenerative Rubber Initiative og silikonebaseret glidecreme
Certifikater: PETA
Holdbarhed: 3-4 år
Oprindelsesland: Fremstillet i Malaysia/Thailand
Bredde: 54 mm (standardstørrelse)
Duft: uparfumeret
Pakningsmateriale: 100% genbrugspapirpose (Blå engel-certificeret); individuelt indpakket i genbrugspapir/PET/PE/LDPE-materiale.
Antal stk. i pakken: 7
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrugsposen i papirbeholderen, individuelle kondomindpakninger skal i blandet affald.
Pakning: MuschiProduktkode
  • EIN011


Kategori
Top