facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Cottony Engangsbleer til spædbørn af biobomuld 2-5 kg

Mærke: Cottony

14,80 €
13,30 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Cottony Engangsbleer til spædbørn af biobomuld 2-5 kg

De Cottony engangsbleer af økologisk bomuld er ideelle til babyens første dage efter fødslen. Cottony bleer nr. 1 og 2 har også en fugtindikator for at hjælpe nye forældre med at skelne barnets behov bedst muligt.

Hvis bleen skal skiftes, bliver den gule langsgående stribe på bleens overflade blå.

Cottony-bleer er unikke på grund af deres overfladelag af økologisk bomuld, der rører ved barnets hud. Det yderste lag har en unik mikroperforering, der sikrer, at huden kan ånde, hvilket næsten eliminerer muligheden for forbrænding og udslæt i bleen. Sidekanterne forhindrer skrammer under bevægelse. Takket være kombinationen af cellulosefyldets høje sugeevne og det øverste lag økologisk bomuld forbliver babyens hud tør. Den sikre lukning sikrer perfekt beskyttelse mod skrammer, og de selvklæbende etiketter holder perfekt selv efter flere gange at være blevet trukket af. Det høje håndværksmæssige niveau er garanteret takket være deres fremstilling i Schweiz.
Cottony-bleer er takket være økologisk bomuld meget bløde at røre ved og derfor ikke irriterende. Desuden er de ikke bleget med klor og er helt fri for plastik, parabener, parfume eller petrolatum. Cottony babybleer er allergivenlige. Babys hud forbliver tør og irritationsfri.Produktkode
  • COTBBY1N


Kategori
Top