facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ben & Anna Shower gel i Aqua tabletter (24 stk.) - 1 tablet = 3-5 vaske

Mærke: Ben & Anna

7,80 €
7,01 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ben & Anna Shower gel i Aqua tabletter (24 stk.) - 1 tablet = 3-5 vaske

Den helt naturlige shower gel i tabletter er fantastisk til rejser og til et forsigtigt sprøjt derhjemme. Den kærtegner huden med plejende olivenolie, kamilleekstrakt, ris, spirulina og et strejf af bagepulver. Det blide skum og de bløde naturlige tensider vasker dagens ophobninger væk, og den friske duft spreder tankeskyer. Den leveres i en genanvendelig papirbeholder, og den anerkendte NaTrue-certificering bekræfter, at den er fyldt med naturlige gode ting. Ben &Wamp; Anna er ikke bare et mærke, hun er et ægte, ungt og sympatisk par. Efter mange år i Berlin, Tysklands bankende hjerte, besluttede de sig for at flytte tilbage til landet og leve i harmoni med naturen. Og naturen begyndte at inspirere dem så meget, at de kastede sig ud i at udvikle produkter, der kunne opfylde deres strenge krav.

Mål: 9 × 18 × 4
Vægt: 120 g
Certifikater: NaTrue, Vegan Society
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Lavet i Letland
Oprindelse af duft: naturlig
Pakningsmateriale: genanvendelig papirpose
Hvad skal man gøre med emballagen: genanvend posen i en papirbeholder
Ingredienser: Natriumbicarbonat, natriumkokosulfat, citronsyre, Oryza Sativa (ris) stivelse, Aqua (vand), Parfum (duft), kamilleekstrakt, kamilleekstrakt, hydrogeneret ethylhexylolivenat, hydrogeneret olivenolie, Spirulina Platensis-ekstrakt, trehalose, limonen, linalool, citral, citronellol.


Produktkode
  • BEN048


Kategori
Top