facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ben & Anna Plejende fast shampoo til hår og krop 2in1 - Elm wood (60 g)

Mærke: Ben & Anna

5,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ben & Anna Plejende fast shampoo til hår og krop 2in1 - Elm wood (60 g)

Denne praktiske kombination af en skånsom bruser og shampoo er skabt ved at kombinere skånsomt kokos tensid, nærende kakaosmør, regenererende ricinusolie og en forkælende blanding af naturlige æteriske olier. Den dufter hår og krop med en urteagtig, let træagtig duft, renser håret og kroppen for dagens ophobninger og genopretter friskhed og fugt. Takket være den nærende formel med Cosmos Natural-kvalitetscertificering vil huden og krøllerne blive genoprettet med styrke og vitalitet. Økosjælen vil blive glad for den minimalistiske papiremballage og for det faktum, at du ved at købe den bidrager til One Earth - One Ocean, der hjælper med at rense havene for plastaffald. Ben &WWamp; Anna er ikke bare et mærke, de er et ægte, ungt og sympatisk par. Efter mange år i Berlin, Tysklands bankende hjerte, besluttede de sig for at flytte tilbage til landet og leve i harmoni med naturen. Og naturen begyndte at inspirere dem så meget, at de kastede sig ud i at udvikle produkter, der kunne opfylde deres strenge krav.

pH-værdi: 5,0 - 5,5
Vægt: 60 g
Certifikater: Vegan Society, Cosmos Natural, PeTA
Procentdel naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Lavet i Letland
Procentdel økologiske planteingredienser: 99%
Oprindelse af duft: naturlig
Pakkemateriale: Papiræske
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrug i en papirbeholder.
Ingredienser: Sodium Coco Sulfafate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Pea Protein, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Citric Acid, Alcohol, Charcoal Powder, Limonene, Linalool.


Produktkode
  • BEN113


Kategori
Top