facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Baula Startpakke Desinfektion. Tabletflaske til 750 ml vaskemiddel

Mærke: Baula

7,20 €
6,49 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

Produktbeskrivelse Baula Startpakke Desinfektion. Tabletflaske til 750 ml vaskemiddel

Baula introducerer en revolutionerende nyskabelse inden for økologisk apotek - koncentrerede tabletter, som du kan opløse i vand derhjemme og dermed få et effektivt rengøringsmiddel.


Startpakken indeholder en genanvendelig plastflaske fremstillet af genbrugsplast, der er designet til at blive genbrugt, og 1 Baula desinfektionsmiddeltablet.


Baula desinfektionsmiddel er et rengøringsmiddel, der er skabt på basis af aktiv ilt.

Rengør dybt og fjerner lugte.

Grunden til dens blegningsevne gør det nemt at fjerne tungt snavs, selv i gulv- og flisefuger, og efterlader ingen rester.

Det desinficerer overflader og fjerner skadelige bakterier.

Det er sikkert at bruge og er ikke aggressivt over for de behandlede overflader.

Det har en mild behagelig duft fra æteriske olier.

Hvordan virker Baula tabletter? Nemmere end man skulle tro. Fyld flasken med ledningsvand, sæt tabletten i, vent ca. 10 minutter, indtil den er helt opløst, og du kan bruge den som sædvanlig.Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?Innovativ og moderne rengøringsløsning til husholdningenHøj rengøringskraftSubtil og behagelig duftBæredygtige og effektive produkterHøje standarder for kvalitet og formulering100% naturlig formuleringBiologisk nedbrydeligVegan certificeretEcocert certificeret - Naturligt rengøringsmiddelPatenteret i over 130 landeKompakte brusetabletterLille, koncentreret tablet erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddelTabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g.Opløseligt i almindeligt vandDufter - kun æteriske olierIndeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorerUtop til 95% reduktion af plastaffaldRecirkulerbar emballageSignifikant reduktion af CO2-emissionerSparer op til 95% i forsendelse og opbevaringHjemmeproduktion i Spanien, etableret i 2015, ikke rejser halvvejs rundt om jorden til digTestet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i BarcelonaACCIO - Catalansk regeringspris 2017 - 1. Plads til den mest innovative start-upFri for kemikalier, toksiner, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienserHøj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overfladerHurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchenBeskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det er tilsat produkterne og garanterer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, vil de straks spytte dem ud, før de kan blive berusede. Det er på grund af den ekstremt bitre smag af dette stof, at vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk. Vi ønsker at have så lidt indvirkning på planeten som muligt, og derfor har vi lanceret en officiel beregning af CO2-fodaftrykket, som er udført af det spanske ministerium for økologisk transformation.Anvendelse: fortynd tabletten i 750 ml vand. Hæld ledningsvand i flasken, læg tabletten i og lad den opløses grundigt i ca. 10 minutter. Emballage: genanvendeligt pap, pakkestørrelse: 1,5*8*7 cm, tabletten er pakket i en beskyttende blister.Ingredienser: 15%-30% iltblegemiddel,Produktkode
  • BAU9


Kategori
Top