facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Baula Startpakke Affedtningsmiddel. Tabletflaske til 750 ml vaskemiddel

Mærke: Baula

7,10 €
6,39 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

Produktbeskrivelse Baula Startpakke Affedtningsmiddel. Tabletflaske til 750 ml vaskemiddel

Baula introducerer en revolutionerende nyskabelse inden for øko-drugshandel - koncentrerede tabletter, som du kan opløse i vand derhjemme for at få en effektiv rengøringsløsning.


Startpakken indeholder en genanvendelig plastflaske lavet af genbrugsplast, der er designet til genbrug, og 1 Baula Kitchen-tablet.


Baula Kitchen er et rengøringsmiddel, der er udviklet til at fjerne fedt og fedt i køkkenet.

Indeholder en afbalanceret blanding af overfladeaktive stoffer og alkaliske ingredienser, der hjælper med at fjerne fedt fra alle overflader.

Det er designet til at rengøre og vaske opvask, køkkenudstyr, fliser, bordplader, ventilatorer, ovne, emhætter og grill.

Hvordan virker Baula tabletter? Nemmere end man skulle tro. Fyld flasken med vandhanevand, sæt tabletten i, vent ca. 10 minutter, til den er helt opløst, og du kan bruge den som normalt.Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?Innovativ og moderne rengøringsløsning til husholdningenHøj rengøringskraftSubtil og behagelig duftBæredygtige og effektive produkterHøje standarder for kvalitet og formulering100% naturlig formuleringBiologisk nedbrydeligVegan certificeretEcocert certificeret - Naturligt rengøringsmiddelPatenteret i over 130 landeKompakte brusetabletterLille, koncentreret tablet erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddelTabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g.Opløseligt i almindeligt vandDufter - kun æteriske olierIndeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorerUtop til 95% reduktion af plastaffaldRecirkulerbar emballageSignifikant reduktion af CO2-emissionerSparer op til 95% i forsendelse og opbevaringHjemmeproduktion i Spanien, etableret i 2015, ikke rejser halvvejs rundt om jorden til digTestet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i BarcelonaACCIO - Catalansk regeringspris 2017 - 1. Plads til den mest innovative start-upFri for kemikalier, toksiner, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienserHøj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overfladerHurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchenBeskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det er tilsat produkterne og garanterer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, vil de straks spytte dem ud, før de kan blive berusede. Det er på grund af den ekstremt bitre smag af dette stof, at vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk. Vi ønsker at have så lidt indvirkning på planeten som muligt, og derfor har vi lanceret en officiel beregning af CO2-fodaftrykket, som er udført af det spanske ministerium for økologisk transformation.Anvendelse: fortynd tabletten i 750 ml vand. Hæld ledningsvand i flasken, læg tabletten i og lad den opløses grundigt i ca. 10 minutter. Emballage: genanvendeligt pap, pakkens mål: 1,5*8*7 cm, tabletten er pakket i en beskyttende blister.Ingredienser:Produktkode
  • BAU8


Kategori
Top