facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Baula Desinfektion - tablet pr. 750 ml rengøringsmiddel

Mærke: Baula

4,80 €
3,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Baula Desinfektion - tablet pr. 750 ml rengøringsmiddel

Baula introducerer en revolutionerende nyskabelse inden for miljøvenligt apotek - koncentrerede tabletter, som du kan opløse i vand derhjemme for at få et effektivt rengøringsmiddel.


Baula Desinfektionsmiddel er et rengøringsmiddel baseret på aktiv ilt.

Dybderenser og fjerner lugte.

Grunden til dens blegningsevne er, at den let fjerner tungt snavs, selv i fugerne på gulve eller fliser, og den efterlader ingen rester.

Overfladerne desinficeres og fjernes for skadelige bakterier.

Den er sikker at bruge og er ikke aggressiv over for de overflader, der behandles.

Den har en mild, behagelig duft fra æteriske olier.


Hvordan virker Baula tabletter? Nemmere end man skulle tro. Fyld flasken med ledningsvand, sæt tabletten i, vent ca. 10 minutter, indtil den er helt opløst, og du kan bruge den som sædvanlig.Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?Innovativ og moderne rengøringsløsning til husholdningenHøj rengøringskraftSubtil og behagelig duftBæredygtige og effektive produkterHøje standarder for kvalitet og formulering100% naturlig formuleringBiologisk nedbrydeligVegan certificeretEcocert certificeret - Naturligt rengøringsmiddelPatenteret i over 130 landeKompakte brusetabletterLille, koncentreret tablet erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddelTabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g.Opløseligt i almindeligt vandDufter - kun æteriske olierIndeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorerUtop til 95% reduktion af plastaffaldRecirkulerbar emballageSignifikant reduktion af CO2-emissionerSparer op til 95% i forsendelse og opbevaringHjemmeproduktion i Spanien, etableret i 2015, ikke rejser halvvejs rundt om jorden til digTestet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i BarcelonaACCIO - Catalansk regeringspris 2017 - 1. Plads til den mest innovative start-upFri for kemikalier, toksiner, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienserHøj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overfladerHurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchenBeskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det er tilsat produkterne og garanterer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, vil de straks spytte dem ud, før de kan blive berusede. Det er på grund af den ekstremt bitre smag af dette stof, at vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk. Vi ønsker at have så lidt indvirkning på planeten som muligt, og derfor har vi lanceret en officiel beregning af CO2-fodaftrykket, som er udført af det spanske ministerium for økologisk transformation.Anvendelse: fortynd tabletten i 750 ml vand. Hæld ledningsvand i flasken, læg tabletten i og lad den opløses grundigt i ca. 10 minutter. Emballage: genanvendeligt pap, pakkestørrelse: 1,5*8*7 cm, tabletten er pakket i en beskyttende blister.Ingredienser: 15%-30% iltblegemiddel, <5% parfume, anionisk overfladeaktivt stof. Indeholder linalool, cineol. 100% af alle ingredienser er af naturlig oprindelse.Vigtig meddelelse! Kan forårsage irritation af øjnene og huden. Opbevares uden for børns og dyrs rækkevidde. Hvis lægehjælp er påkrævet, skal du holde produktets emballage eller etiket til rådighed. Læs etiketten før brug. Brug beskyttelseshandsker. Efter kontakt med øjnene skal du skylle forsigtigt med vand i flere minutter. Hvis du bruger kontaktlinser, skal du fjerne dem, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle. Hvis øjenirritationen fortsætter, skal du søge lægehjælp.

Produktkode
  • BAU4


Kategori
Top